BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 24, 2008

Kesewelan terserlah di Kay Hell~

Huhuhu~ aku baru balik dari kl....

Pergi majlis kawen Kak Diah ngan Abg Wailid..

Aku gerak ke sana pagi Sabtu (ingatkan nak gerak ari Jumaat,tapi masing² da penat keje~)...

Sampai je kat tol Kajang tersesat~ scared smileys

Nak ker Serdang tapi termasuk kat area Cheras...mad smileys(vodoh je aku ni ek~!)

Nasib Baik ada kawan aku dok kat Cheras, die yang guide ke Serdang...Thanx AdiZai~!

So da sampai je kat Serdang aku ngan parents aku g tunggu Abg Bil kat Petronas dekat ngan uma die....

Sampai je uma Abg Bil,kiteorg di jamu ngan macam² makanan... (banyak lak tu~!)

Malam Satu tu plak Kak Wa ajak aku ngan mama g uma pengantin...

Sampai je uma pengantin,Kak Diah yang tak de keje ni dok main telinga aku...

Photobucket Kak Diah tak de keje letak butterfly kat telinga aku~!!!

Lepas tu je aku terjah bilik pengantin...

                                      ni die--> 

Photobucket
bling² la!
Esok nye (Ahad) majlis berlangsung kat Dewan Putrajaya...
Guess what i'm wearing on that day~~~ huhuhu~!
TADA!!!
Photobucket Aku pakai kebaya ngan kain lah~!!! 
Napa aku cakap camtu? Sebab selama ni kalau aku pakai kebaya mane pernah aku pakai ngan kain,pakai ngan seluar je.... huhuhu~ ni pun kalau tak kawan aku yg paksa pakai ngan kain aku tak kan pakai la babe~!
Yang ni plak gambar² pengantin ngah bersanding..

Photobucket Photobucket 

Photobucket pengantin potong kek~!

yang ni plak gambar family aku ngan pengantin...

Photobucket mama & Kak Diah

Photobucket my parents with pengantin

Ni plak gambar² candid aku ngan cousin² aku..

Photobucket aku & iqah

Photobucket aku & a'an

Photobucket macam serupa tapi tak sama... aku & the famous yoga instructor (ninie)

Balik je dari majlis tu... balik uma Abg Bil salin baju terus g merayap kat jusco la,sogo la...(planning nak g Alamanda,tapi tak g pun~ da lepak gile~)

Photobucketlihat la muka keletihanku.. (leh cover lagi tu~)

Arini kul 10pagi da gerak balik ke Jb... Sampai Jb tadi kul 1petang...

Tak terus balik tau! terus g Tesco tebrau~ alaaaa....yang baru bukak tu sebelah Jusco Tebrau...

Sampai sane terus makan dulu...jalan² kat dalam tesco...lepas da beli barang...

Aku ternampak satu kedai tu... die ade kat KL je tau... tapi kali ni da adekat JB...

Photobucket

SBREAD... alaa~ yang popular ngan roti charcoal die tu...

aku beli charcoal pandan...Lemak!

Photobucket grr~!!! berlemak gile~ tapi sedap~ HAHAHA~!

lepas da puas merayap terus balik uma....


Photobucket
lalalalala~!
Photobucket
Sewel Peace!!!
sick smileys

1 comments:

Geraldo Maia said...

Hello Irra,
There are some nice and interesting images on your space. I appreciated them all.
Regards from Brazil:
Geraldo