BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 16, 2009

Rawatan Terapi Percuma Daripada ALPHA ONE

Salam semua~

Hari ni Irra nak kongsi cerita yang agak menarik~

Cerita apa?

Cerita mengenai TERAPI PERCUMA. Irra ulang sekali lagi. PERCUMA!!!!

Rawatan secara Elektrik Statik karen.

Diberi percuma oleh Syarikat Alpha One healthcare center.

Apsal percuma?

Ok meh sini baca fakta yang di berikan:

Alpha one ditubuhkan setelah faedah yang telah terbukti berkesan dgn penggunaan Terapi Medan Elektrik ke atas seorg pengurus syarikat Alpha One Marketing(M) Sdn . Bhd, Encik Yoe yang menghidap penyakit jantung yang lemah berjaya pulih dari penyakitnya.Beliau menyedari bahawa kos rawatan sebegini amat tinggi dan sudah pasti tidak ramai yg boleh menikmatinya.
Disebabkan keikhlasan hatinya untuk membantu rakyat Malaysia untuk mendapatkan rawatan yang berkesan maka tertubuhlah syarikat Alpha One ini.

Syarikat ini memberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk menjalani rawatan ini secara percuma .Pusat-pusat terapi ini dibuka pada hari Isnin-Jumaat dari pukul 10 pagi -7 petang di negeri-negeri terpilih pada setiap tahun.

Ringkasan Pengenalan:

Product Bios9000 adalah dari Syarikat I.T.O Jepun yang sudah beroperasi selama 23 tahun. Di Malaysia sekarang peringkat promosi secara percuma.

Tujuan utama: Mencuci saluran darah, mengembalikan fungsi saraf tak terkawal.

Cara rawatan:
Sebanyak 9000v elektrik statik dimasukkan ke badan yang berupaya menggetarkan saluran darah 60 kali sesaat. Getaran ini akan menyebabkan sesampah yang melekat disekeliling dinding saluran darah terhakis sedikit demi sedikit. Masa rawatan sekurang-kurangnya 20-30 minit sekali.

Pantang:
1. Wanita Hamil
2. Pengidap Cancer
3. Pengguna Bateri Jantung.

Waktu Rawatan:
Isnin-Jumaat,
9.30 pg. hingga 2.00ptg.
3.00ptg. hingga 7.ptg.

Inilah mesin BIOS 9000

Semua sedang menjalani terapi

Abg Adham sedang memberi penerangan


Salah satu Pusat Alpha One yang Irra pergi (Larkin Perdana)

Ruang menunggu

Yang kat bawah ni pulak staff² Alpha One yang dekat Larkin Perdana:


Adham,Eika,Fafa


Finie & Zam (Yang dia orang ni tak dapat nak ambil gambar,malu la kononkan~)

Dia orang semua sporting~ Suka buat ahli terapi gelak sakan~

Sesiapa yang ada High cholestrol digalakkan pergi ya~~~!!!!

Yang sakit lagi la digalakkan.

Ingat! Ini adalah salah satu alternatif dan kos rawatan kat Pusat Alpha One ni adalah PERCUMA!!!!

Hanya perlu luangkan masa 20-30 minit sahaja!!!

Jom datang ke pusat yang sedia ada!!! Datang ajak satu bandar pun bagus!!!

STI:Da dekat seminggu jugak pergi. Alhamdulillah,nampak kesannya.

(Irra susah nak tidur,sekarang da senang nak tidur. hehehe!)

2 comments:

ARC said...

kt mane pusatnye?

senget said...

wah.. bis karen 1 bdn eh? ngee.. tp nape dia kasik free je treatment tu eh?