BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 13, 2008

Keje~ Makan~ Hantaran~

Hari ni aku datang keje agak awal...
Da tu PT aku cancel...
It's ok~ aku tak kisah~ aku lepak je kat gym,then Kak Huda ajak join die cari hadiah utk kawan die baru pas dapat baby~ (mesti comel anak die..huhuhu! nak baby gak~!!!!)
Lepas tu petang Kak Nurul lak ajak makan kat kedai sebelah pat keje aku...



"7SPICE"




Photobucket Abang (aku tak tau name die ape) & Kak Nurul

Kat situ kiteorg order Nasi Beriani...
Orang India rupenye kalau makan boleh tahan banyak....BIG PORTION~!!!!!

Photobucket aku dapat habiskan separuh je~

Lepas abis makan dieorg serve kan dessert...
Aku luper plak nak tanye ape name dessert tu...
Dessert tu dibuat gunakan badam,susu and etc....
Manislah!!!
Yang kat bawah ni plak toilet dieorg (toilet pun aku nak captured gak ek~ tak de keje tul aku ni~):
Photobucket Photobucket

Abis keje je balik uma wat hantaran Kak Diah...
ni die~~~~~~~~~~~ (ni je yang aku wat~)
TA DA~!!!!!!!
Photobucket (aku tak tau nak bagi name ape....hahaha!)

Photobucket burung kiss²...hehehe!!!

Sok da gerak g pontian....
Kak Diah nak kahwin~!!!!!!! lalalala~!!!!!!
huhuhu~!
pang! pang!!! pang!!!! kompang~ kompang~ kompang~!!!
huhuhu~!!!!!

15 November 2008
Majlis Perkahwinan
Nadiah Hj. Ahmad Zawawi
&
Khuwailid Mohamed Ibrahim

2 comments:

Diah said...

riuh ah makcik *serkup irra guna guni* hahaha

Haikal Hanin said...

saya tak dijemput ke?

hehehehe