BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 21, 2009

VIVO pulak~

Salam semua~

Semalam aku dengan Kak Diah keluar,kita orang planning nak main bowling~

Last² aku tukar plan pergi tengok Upin & Ipin~

Hahaha!

Boleh tahan ramai gak yang tengok cerita tu...

Ramai budak² la,sesuai la untuk seisi keluarga~

Cashier yang kat kaunter tu siap tanya,

Cashier: Ye dik nak tengok cerita apa? (sambil senyum)

Aku: Upin & Ipin ada tak?

Cashier: Ada,pukul 5 petang di mula.

Aku: Ok! Dua tiket la awak!

Cashier: Awak budak lagi ke dewasa?

Aku: (sambil senyum) Nampak macam budak lagi ke? Dewasa la awak~

Cashier: Hahaha! ingat budak sekolah lagi~

Muahaha! Ada ke dia ingat aku budak sekolah lagi~

Dulik la!

Boleh tahan la cerita tu~

Aku rasa cerita Upin & Ipin ni ada sambungan lagi~

Nak tau kenapa? Tengok sendiri ok~!

Lepas tu jalan²,pergi Sutera Mall,makan~

Makan kat mana?

Makan kat VIVO pulak~

Dulu aku tak suka VIVO.

Kenapa? Sebab tu VIVO tak berapa best~

Kak Diah cakap,tak pe! Kita cuba yang kat Sutera Mall.

Ok la~

Masuk ke cafe VIVO,ok~ Nice~

Tengok menu pulak~

Hmm~

Menu yang agak sihat la~

Kira orang order:

  • Tea Latte
  • Mango Delight
  • Parmesan & Oregano Panni Chicken Fillet
  • Chicken & Mushroom Spaghetti

Sedap gak~ hehe!


 

Mango Delight

Chicken & Mushroom Spaghetti

Parmesan & Oregano Panni Chicken Fillet

Dalam Chicken Panni~

VIVO da ada kemajuan la sekarang~

So next time boleh makan lagi.

Tapi bila da makan jangan lupa jogging,workout! (ingatkan diri sendiri!)

Hilangkan lemak² kat badan tu~

Hehehe!

3 comments:

senget said...

wah.. sungguh menyelerakan vivo..
LOL..
cam besh jer..
lapa plak tgk pics tu..
ahaksss..

ML; Mohd Loqman said...

zero one two two eight one five zero two two
that's my number.

Diah said...

haha, die jugak yg dulu beria ia tak nak pi vivo