BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 5, 2008

Collection teddy bear....~

Yeeeeehaaaaaaaaa~!!!!

Tadi aku bangun lambat dalam kul 8.20am...

terlambat...

biase bangun awal...

bangun² terus basuh muka,mandi,makan breakfast (makan maggi je...[jangan ikut macam aku pagi² makan maggi!] lazy~)

kemas bilik... kemas almari...

lepas tu terfikir nak masukkan ape lak ek dalam blog?

fikir punye fikir,aku masukkan je la collection teddy bear aku..

hehehe~!


Photobucket collection 1
Photobucket collection 2
Photobucket collection 3

Photobucket collection 4
Photobucket collection 5
Photobucket collection 6 (tabung ni..)
Photobucket collection 7 (sentiasa menemaniku sewaktu tidur~)
Photobucket collection....eh~ ni kucing aku.. name die OMEL..

Photobucket yang ni teddy bear paling besar (exbf aku bagi~ aku nak pulangkan die tak nak~ {kisah silam})

selain dari tu,yg ni plak garam bukit...
Photobucket garam bukit

mama ngan ayah belikan di letaknye kat dlam bilik aku (letak atas meja tulis aku)..

aku kurang pasti function die ape...

kalau aku da dapat tau,aku cite kat korang lak ek...

abis da cite ari ni....

2 comments:

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

amboi~! byknyer teddy ^^

irra said...

hehehe~! yg tu yg ckit je~