BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 6, 2008

Start kerja balik da~

Tadi sampai je rumah,salin baju,jogging kejap (jog kat area uma aku je)...

Da berpeluh,bagi peluh kering,mandi,makan (makan sup ayam tua, penat aku ngunyah!)

Sekarang ni da pukul 9pm,dok menghadap komputer ni update blog ni sambil hirup Grey Tea ngan makan biskut Jacob's..

Ok... Now sambung cite arini...

Arini aku start keje balik....

Entah tetibe macam excited plak nak keje arini...

Aku neok gym arini macam happy plak...haha~! (sewel kot~)

Arini kenal kan korang ngan dak² tempat keje aku..

Ni la tempat keje aku... -->  Photobucket

Yang berikut ni plak dak² tempat keje aku...

Photobucket

SARAH

Photobucket

FEROS


Photobucket

STEVE

Photobucket

CHRISTINE

Photobucket

EYKA

Photobucket

DILLA


Photobucket

AZIERA


Photobucket

MICTH


Photobucket

ELVIN & EDWIN


Yang lagi tiga orang aku tak sempat nak amik pic dieorg...

Name die AYETH & SHERWIN [instructor] (dieorg ni couple)...

Yang sorg lagi tu name die SIN YEE....

Yang berikut² ni plak ex staff gym....


Photobucket

NICOLA POCOCK

Photobucket

SHANK


Photobucket

SU JEN


Photobucket

SHAH

Photobucket

LEE

Photobucket

MAI

So cukup la untuk arini...

Sok sambung cite lain lak ek....

wink**

2 comments:

Haikal Hanin said...

wow..best nyer cerita u kali nie..i dah buat link blog u kat blog i...senang la i nak baca next time.

irra said...

hahaha~! thanx~! rajin² visit blog i ek~