BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 25, 2008

Playlist workout song (irra punya!)

hahaha~!

ni mp3 aku:-->Photobucket

Nak share ngan u all ape yg salu aku sumbat di halwa telinga aku ni~

ni la antara lagu² yang memang aku sumbat kat telinga aku bile aku nak working out~

  • Britney Spears -womenizer (lagu baru)
  • Britney Spears-kiss u all over
  • Pussycat Dolls- flirt
  • Criss Angel theme
  • Agnes Monica-Tanpa kekasih (memang aku tak de kekasih pun~)
  • Miley Cyrus-See You Again
  • Need For Speed Most Wanted - shapeshifter
  • Rihanna-Cry
  • Rihanna-Take a Bow
  • Afgan-Entah
  • Anuar Zain-Tinggalkan Aku
  • Anuar Zain-Ku hanya milikmu

Aku ni jenis tak kisah sgt la nak dgr lagi ape pun,tapi at least lagu yg aku dgr tu tak lah mengantukkan aku n yg paling penting lagu² ade maksud² tertentu dalam hidup aku...Aku ni pun kalo dgr lagu biasenye aku pahamkan lirik dulu...huhu~

1 comments:

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

Rihanna-Take a Bow ~ Best!!
da dgr pussycat doll - when i grow up?
or rihanna - disturbia?