BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 8, 2008

Cuteshop~

Arini aku jadi gile makan...

Setiap 2 jam asyik nak makan je...

Shift aku arini pukul 6.30am to 2.30pm...

Still aku balik lambat,kul 6pm..

Mama balik kul 6pm so that's why aku kene stay...

Aku pun lepak je kat gym,lepak la skali ngan Dilla, Joshua, Nico, xtine...

Time ngah dok lepak kat gym, Sarah kuar dari sales ofis, then die die ternampak si Joshua~

Die pun tanye kat Joshua 'Instructor kiteorg cakap mata u warna hijau. Boleh i tengok mata u dekat²?'

Joshua pun kata boleh... (aku kat sebelah Joshua je masa tu...kehkehkeh~!)

Tak berkerdip mata si Sarah tengok mata Joshua,siap tanye 'betul ke mata u ni? macam mane mata u leh jadi hijau~???'

Aku pun dok tergelak dengar soalan Sarah... Si Joshua pun dok cite la pasal family die ni semua MIX FM...hahaha!

Sebelum kul 5pm aku gi FSM balik...

Gi singgah kedai kawan aku (kedai Cuteshop,jual baju,beg semua ade pic kucing,mmg cute~)

Pusing punya pusing satu kedai aku tertarik ngan satu benda yang agak CUTE kedai tu jual...

Ni la die benda tu....

Photobucket ni la key holder..cute je kan..hehe!

Ayah ngan mama sampai kat FSM kul 6.10pm...

Ayah puasa arini,so kaedahnye makan kat luar la x masak kat uma...

Sekarang ni aku updated blog ni sambil tengok cite 'WARIS JARI HANTU' kat tv3..

abih cite ni terus tido...

sok keje kul 2pm lak...

nite guys**! 

1 comments:

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

kiut sgt la bnd tuh!!! wawawa..