BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 13, 2008

Open House~

Ok guys...sorry lama tak update blog ni...actually busy la lately ni..last week baru lepas buat open house (11/10/2008) so tak de masa nak update blog...

So for today, aku punya aktiviti keje macam biasa la...cuma jadual keje aku da di tukar oleh Sarah...

So for this month aku keje pagi je pulak...

Macam biasa la,aku ok je...

Ni aku nak sambung cite pasal open house yang baru buat kat rumah aku ari Sabtu lepas...

Open house start dari 10pagi sampai 1pagi...1 pagi tau u all...huhuhu~

Yang datang sumer kawan² mama,ayah datang...

Members gym aku tempat keje pun leh tahan ramai datang,yang lama tak jumpe pun datang...Alhamdulillah..Jumpe jugak akhirnye...

Tapi yang best nye aku da dapat BOYFRIEND  baru...huhuhu~

klik kat link bawah ni kalau nak neok...

yang putih melepak tu ek boyfriend baru aku...

http://i2.photobucket.com/albums/y13/irralishah/DSC01116.jpg

hehehe...jangan marah...=P

So masa ngah sibuk² open house tu,aku neok si Omel ngah membuta...melentok lak tu kat kerusi..hahaha!



Photobucket tido siap tutup muka tu...hahaha~! 

Sebenarnye kadang² aku tido pun macam tu..=P

Done~

2 comments:

Haikal Hanin said...

lor....hemsem nyer bf baru u...hahahah

irra said...

hahaha~ memang hensem..kehkehkeh!