BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 20, 2008

Jusco Bukit Indah

Assalamualaikum semua & salam sejahtera~

Arini aku cuti, start dari 20/12/2008 - 24/12/2008.

Aku on course...

Arini aku keluar rumah da macam waktu keje gak...

Aku g kursus ape?

Kursus PRA-PERKAHWINAN....Hello Kitty Smileys

Tak terkejut kan korang dapat tau aku g kursus kahwin??Hello Kitty Smileys

Aku lum nak kahwin la!!!

Hehehe~! Seronok I tell u~~~~~

Aku g ngan sape? 

Aku g sorang je... tak de partner pun... (single ma~)

Esok kursus tu sambung lagi...

Abis kursus aku cite kat u all ape yang aku dapat dari kursus tu...

Banyak faedah~  (utk yang bakal berumah-tangga Hello Kitty Smileys )

Aku? Bile aku nak kahwin? Serah pada Tuhan je~ Hello Kitty Smileys


Abis kursus tadi kul 5 petang...

Abis kursus ingat nak g PC fair...

Tapi bapak aku da g dulu~ (takpe, sok aku g gak~)

Lepas tu amik Mama terus gerak ke JUSCO BUKIT INDAH...

Jusco yang baru tu...

19 Dec aritu da bukak dah...

Photobucket dari depan nak ke parking lot...

Photobucket area tepi Jusco~

Lepas parking je 'PUMA',aku pun terus masuk... 

Arini aku dress up baik je...Innocent Smileys


Pakai baju kurung...ye lah kan..baru balik kursus...

Mama siap sound aku!

     Mama: Alim sey Irra arini~ (sambil tersengih-sengih)

     Irra: Alahai mama, bukan selalu punkan jadi baik macam ni~ Happy Smileys

Mane tak nye aku siap tak bukak tudung... 

Nape tak pakai tudung terus? 

Bagi aku,ini adalah hak individu. Aku tak nak pakai tudung kalau hati aku tak ikhlas...tiiiittttt~! Enough! tak nak cakap lagi.Cute Smileys

Ahaks!!!! LOL

Masa aku round satu Jusco tu naik geram jugak aku tengok kedai-kedai kat situ..

Banyak kedai kasut~~~!!!!

Aku ni da la gile kasut!!!

Ok! perut da lapar~

Makan kat arena...

Ramai gile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hello Kitty SmileysHello Kitty SmileysHello Kitty Smileys

Photobucket

Photobucket

Photobucket ramai! penuh!

Makan ape?

Photobucket Nasi paprick,fish n chip,mi hoon,grilled chicken chop

ngah boring-boring aku amik gambar ni...

Photobucket 

tak de keje~Indifferent Smileys

lalala~ abis cerita hari ni~

Photobucket

hehehe!

BONUS!!!

Photobucket

My Name Is BURN~

3 comments:

ML; Mohd Loqman said...

Ahha.
Kat JB pun ada nama tmpt called Bukit Indah.
Hehehe.
tu yg pelik sbb Ampang ni pun ada Bukit Indah.
t'kejut bila Kak Irra ckp ada Jusco.
:D

Akak jln2 sorg2 ekk.?
tak lonely ke.?
hermmm.

ARC said...

sebenarnye en loqman nak temankan la tu kot =P

Pujangga Asmara said...

hehehe...ingatkan da nak kawin td..abg PA pun a pergi kursus ni..dia kata murah..pastu dia kt nnt start bila ntah akan dibuat lg mahal,kena stay la ape la...huhu..PA ingat nak pegi jgk kursus kawin ni..tp xtaw lg bila..hihi