BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 6, 2008

Teringat kenangan lalu~

Alamak!!!

Title blog kali ni tak boleh bla la~

hahahah~!

Kenangan lalu tu bukan kenangan bercinta....tapi kenangan masa sekolah dulu...

Tadi lepas kemas uma,saja selongkar almari baju aku...

Belek punya belek,ternampak baju sekolah lama aku (masa form 5 [2005])...

Bila tengok balik baju tu,teringat kenangan masa sekolah dulu²...

Gila besar baju akuHello Kitty Smileys

Sebab dulu saiz badan aku saiz XL,skrg...tak nak cakap la berapa...

Photobucket besar la baju aku~ simpan lagi tau!

Yang ni plak 'Dairi SETA 2005'..

Photobucket Photobucket

Ni plak video inside 'Dairi' aku tu...



Hello Kitty SmileysHello Kitty SmileysHello Kitty Smileys

 Setiap tahun mesti ada aje majalah sekolah...

Siap berebut-rebut tu nak majalah tu... Hello Kitty Smileys(padahal memang masing² dapat majalah tu~)


Photobucket majalah yang sememangnya dapat setiap tahun~

Setiap kali kalau aku ada masa terluang je (even though masa keje) rasa macam nak balik ke zaman persekolahan dulu. Rasa macam baru tinggalkan zaman sekolah (padahal umur da nak 21 tahun ni~ Hello Kitty Smileys)

Aku nak sekolah balik~!!!!

Innocent SmileysInnocent SmileysInnocent SmileysInnocent Smileys

 Gila!!!!

hehehe!

4 comments:

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

true2 ^^
zaman skool dlu g besh ar.. no worries.. tp plg xlae lpe time f6 - awal thn.. besh ngat!

DarkAngel said...

hey fren
aku datang la finally =D
pada masa tu memang best kan
miss u ^w^

hubahuba said...

borink la skolah...
best ape da abis skola...

mOhD^.^rAz said...

Jom sekolah