BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 24, 2008

Training,rest,makan~~~ jalan~~~

Hallu~~~

Salam~

Ok... 22 & 23 Dis 2008 aku g Kursus under FISAF plak...

Best wo....Kira berbaloi gak la aku g kursus tu...

Kursus bersambung bulan depan....

Sape² yang berminat nak join kursus ni bagitau kat aku...nanti aku bagi info ye...

Photobucket manual~

Photobucket master trainer with trainee

Arini aku bekerja macam biasa tapi arini special sikit coz 'christmas eve'... So operation hours gym lambat sikit bukak.. Aku keje kul 9pagi...

Balik je dari keje,aku ngan parents aku g Jusco Bukit Indah...

Jalan² kat sana,shopping~ beli kasut~ (hehehe~ aku memang gile kumpul kasut~~~)

Makan²~ jalan² lagi~ Lepas tu beli donut kat BIG APPLE DONUTS~

THE MENU

Photobucket

Photobucket himpunan donut yang sedia untuk dijual~

Photobucket ini lagi~

Photobucket bawak balik kat uma~ nyum²!
Memang sedap~!!!
DOH~!!!!
Photobucket
HAHAHA!

4 comments:

ArcWitch said...

poll:
mane lg comel? irra atau muka munyit tu?hahhaa

YaNie IkHsaN said...

hi irra, bestnye donut big apple!

wanridzuan said...

FISAF tu ape??

initrahartini said...

FISAF? kursus camna tu??